Banan- og havregrynscookies

Fiskefrikadeller med couscous salat

Anbefalingerne lyder på, at man skal spise fisk 2 gange om ugen. Fisk forebygger en lang række livsstilssygdomme såsom hjertekarsygdomme, kræft, overvægt og fedme, pga. deres indhold af vitaminer, mineraler og deres høje indhold af de gode omega-3 fedtsyrer.

Jeg elsker fiskefrikadeller, som kan spises på mange forskellige måder. Spis dem sammen med de lækreste nye kartofler på en sommerdag, i en eksotisk wrap, sammen med nogle sprøde ovnkartofler og rodfrugter eller gør din frokost lidt mere interessant og spis dem på ristet rugbrød med et strejf af remoulade. Du kan også gøre, som jeg har gjort her, hvor jeg har lavet en rigtig lækker couscous salat bestående af couscous, hvidkål, ærter og wakame (også kaldet tangsalat).

Fiskefrikadellerne
Du kan købe fiskefrikadellerne i pakker i supermarkeder, men du kan også gøre dem lidt lækre ved at lave dem selv, eller i hvert fald ud fra en pakke færdighakket fiskefars. Det eneste det kræver, er at du former fiskefrikadellerne selv og steger dem på en varm pande i olivenolie. Fiskefrikadellerne skal steges i ca. 5 min. på hver sin side, indtil de er gyldenbrune.

Couscous salat
1. Kog couscoussen som anvist på pakken
2. Afkøl den en smule
3. Snit hvidkålen fint
4. Ttilsæt optøede ærter og en pakke tangsalat
5. Bland alle ingredienserne og krydr’ med lidt salt og peber.

Anret salaten sammen med fiskefrikadellerne, som toppes med lidt frisk dild, friskpresset citronsaft og dertil en lille smule remoulade.

fiskefrikadeller samlet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan- og havregrynscookies