Fiskefrikadeller med couscous salat

Oreo påskeæg

IMG_3117
Well, til at starte med kan jeg fortælle, at disse lækre påskeæg desværre ikke hører til under opskrifter på sundere alternativer. Jeg plejer at synes, at det er rigtig sjovt, at finde på snacks, retter mm., som indeholder mindre sukker og fedtstof end den originale opskrift, men samtidig smager helt fantastisk. Følgende opskrift har jeg dog længe luret på hos to af mine yndlings bloggere, twin-food.dk. Så nu skal der syndes og nydes 🙂

Endelig blev det marts måned, solen er begyndt at skinne igen, humøret stiger og foråret ligger lige om hjørnet. Der er ikke længe til påske, og derfor en god anledning til at lave disse lækre påskeæg. Man kan lave hjemmelavede påskeæg på mange måder, men jeg synes, at denne her opskrift skilte sig lidt ud fra dem, man ellers kender. Æggene er lavet af en oreo-creme mousse og består faktisk kun af blendede oreos rørt sammen med flødeost.

Opskriften lyder på:
200g Oreo
½ pakke Philadelphia
Ca. 150g mørk chokolade som overtræk
Frysetørrede hindbær til pynt

1. Alle Oreos blendes godt og røres sammen med flødeosten i en skål
2. Massen stilles på køl helst natten over eller minimum et par timer i køleskabet (derved bliver de nemmere at forme)
3. Passende størrelser formes med håndfladerne som påskeæg (fyldet kan godt være lidt tungt, så lav dem ikke alt for store)
4. Æggene ligges på et skærebræt og hviler i køleskabet, indtil de har sat sig
4. Den mørke chokolade smeltes, og æggene overtrækkes
oreo,,5. De pyntes med frysetørrede hindbær, inden chokolademassen når at blive tør

IMG_31126. De stilles til afkøling

Sammen med en lækker kop kaffe eller en god kop te, er det den perfekte måde at byde foråret velkommen på 😀

IMG_3119
IMG_3115

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiskefrikadeller med couscous salat