Bulgur med safran

Agurke-appetizere med rygeostcreme

Ingredienser (ca. 24stk):
1 agurk
3/4 dl rygeost
3/4 dl skyr
1/4 tsk salt
1 lille rødløg
6 stilke dild
Friskkværnet sort peber

1. Skær agurken i 1 cm tykke skiver. Læg agurkeskiverne på et stort fad eller 2 store tallerkener.
2. Pisk rygeost, skyr og salt godt sammen, til alle klumper er pisket ud. Kom rygeostcremen i en lille sprøjtepose og sprøjt den på agurkerne.
3. Hak løget fint og drys over cremen. Drys med groft hakket dild og rigeligt friskkværnet peber.

IMG_3788IMG_3791

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bulgur med safran