Sunde påskeæg

Drikkeskyr

Nu har Løgimose lanceret en helt ny serie af økologisk drikkeskyr, og jeg er STOR FAN!
Drikkeyoghurt har været på markedet i mange år, men mange af dem har haft et forholdsvist højt indhold af fedt og sukker.

drikkeskyrIMG_3623IMG_3625
Drikkeyoghurten lavet på skyr har de samme gode egeskaber fra den skyr vi kender. Den har sin friske og syrlige smag fra den originale islandske mælkesyrekulturer. Derudover er fedtindholdet meget lavt, mens smagen er tilsmagt med sødme fra bær, frugter og vaniljeekstrakt.

Den findes i 3 forskellige varianter:
1. Natural
2. Solbær og vanilje
3. Hindbær og fersken.

IMG_3621Jeg forsøgte mig ud i den smagsvariant, som er sødmet med brombær-vanilje, og det var et stort hit. Dog minder den mig lidt om, når jeg selv blender min skyr/yoghurt op med frosne bær og vanilje. Den er tilgengæld super smart, når du er på farten, eller hvis det skal gå lidt stærkt. Eksempelvis har jeg tænkt mig at bruge den de morgener, hvor jeg morgentræner i fitness. Det er vigtigt at have energi under træning, så man ikke går kold, men samtidig må man også huske på ikke at fylde for maven for meget op. Det bedste ville være, at stå et par timer op før træning, spise en portion morgenmad, og lade kroppen få lov til at fordøje det  inden. Det kommer dog aldrig til at ske i min verden, da timen i forvejen ligger forholdsvist tidligt. Derfor er drikkeskyr genialt for mig, og tilmed smager det skønt! IMG_3626

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde påskeæg