Kylling i rød karry og kokosmælk

Koldskål med honningristet rugbrødscrunch

2013-06-04 13.13.36Jeg er blevet ramt af en ordentlig forkølelse, hvilket resulterer i en manglende appetit, da jeg hverken kan lugte eller smage maden, som jeg plejer. Eftersom vejret er så dejligt lige for tiden, er det absolut ikke suppe og te, der tiltaler mig. Jeg har ikke kunne tænke på andet end koldskål de sidste par dage, og eftersom energiniveauet ikke var på det højeste, blev det Arlas bedste koldskål nr. 1. Tilgengæld lavede jeg den lækreste koldskålscrunch dertil, på trods af, at kammerjunkerne i netto var nedsat til kun 10kr!! Da en enkelt kammerjunke svarer til en almindelig småkage med masser af fedtstof og hele 25 kcal. for kun en enkelt af slagsen, fandt jeg på et lækkert alternativ, som også mætter langt mere.

Til koldskålds crunchen skal du bruge:
1 skive rugbrød
Ca. 1 spsk honning
En lille håndfuld mandler
Lidt frysetørrede hindbær og tørrede tranebær

2013-06-04 12.33.06
1. Start med at skære rugbrødet ud i mindre tern
2. Varm en pande og lad honning smelte derpå
3. Tilsæt rugbrødsternene og lade dem riste på panden ved jævn varme indtil de er blevet godt sprøde – pas på de ikke brænder på!
4. Hak mandlerne og lad dem riste med på panden, de kræver ikke så lang tid som rugbrødsternene gør
5. Lad blandingen køle af og bland de frysetørrede hindbær og tranebær i

2013-06-04 13.09.14
Server koldskålen iskold sammen med friske danske jordbær skåret i mindre stykker samt crunchen.

2013-06-04 13.06.052013-06-04 13.10.21
Den ellers kedelige koldskål fra supermarkedet, smager nu en del bedre sammen med de friske jordbær og den lækre sprøde crunch med sit syrlige twist fra de frysetørrede hindbær og tranebærrene. Hvis du har lyst til at begive dig ud i en hjemmelavet koldskål, kan du finde to opskrifter på dem lige her.

2013-06-04 13.18.44
Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i rød karry og kokosmælk