Lyserøde hindbærsnitter

Rødbedesalat med rucola, valnødder og feta

rødbedefetasalatEndnu en salat som tilbehør til grillmaden, blev lavet sidste aften. Opskriften var igen fra ‘Sæson for god smags’ hjemmeside, og bestod af friske rødbeder, rucola, æble, valnødder og feta, som blev vendt i en æbleeddikke dressing. Frisk og lækker salat som jeg valgte at servere til nogle lækre marinerede kødspyd.

Du skal bruge:
500 g mellemstore rødbeder
1 hakket rødløg
1 æble i tern

Vinaigrette:
3 spsk æbleeddikke
1 spsk olivenolie
Friskkværnet salt og peber
1 handful rucola
Ca. 25 g valnødder
125 g feta (eller mozzarella)

1. Vask rødbederne og kog dem i ca. 30min. Pil dernæst skrællen af dem
3. Afkøl rødbederne og sker dem i tern eller strimler og bland dem med æblestykkerne og de hakkede rødløg
4. Lav dressingen og smag den til med salt og peber. Vend den let i rucolasalaten
5. De resterende ingredienser vendes i salaten med let hånd og serveres

IMG_5324

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserøde hindbærsnitter