Ingefær- og citronlimonade

Inspiration

Som noget nyt, vil jeg ind i mellem uploade indlæg, med lidt inspiration til nyt køkkentilbehør samt lækre produkter. Jeg savler selv over en masse flotte ting, og hvor er det surt lige at have haft fødselsdag, når der er så længe til jul.

inspiration 11. ‘Shopper’ fra House Doctor til 119kr – 2. Tærteforme fra Zenker til 37,50kr – 3. 26 cl termokrus fra Royal Copenhagen til 499kr – 4. Nespresso U-pure til 604kr – 5. Valrhona chokolade til 35kr pr. 100g –  6. Gojibær til 79kf – 7. 35 cl morgenmadskål fra Royal Copenhagen til 449kr – 8. Raumgestalt skærebræt i olieret eg til 149kr

Lige for øjeblikket er jeg helt vild med det blå mega riflede stel fra Royal Copenhagen. Efter jeg fik et flot fad i fødselsdagsgave, har jeg haft lyst til mere af det.
Derudover er jeg også faldet for mærket House Doctor, som har mange fine og sjove ting. Bl.a. har jeg forelsket mig i denne fine ‘shopper’, som ville være perfekt til mine indkøbsture, i stedet for at rende rundt med skrigende gule netto poser.
Jeg mangler også nogle små tærtefade, da jeg har haft sådan lyst til at lave nogle fine desserter, efter jeg fik fingerende i to af Mette Blomsterbergs opskriftbøger. Dertil ville det passe mig perfekt, at have et helt lager Valhrona chokolade, som efter sigende skulle smage helt fantastisk.
En kaffemaskine ville gøre mig lykkelig på morgener, hvor jeg har svært ved at få øjnene op eller på eftermiddage efter en lang skoledag. Jeg er vild med denne maskines design, og eftersom jeg har skåret ned på mit indtag af kaffe, ville en perfekt kop kaffe engang i mellem være det bedste. Kaffen skulle selvfølgelig nydes i en af Royal Copenhagens termokrus.
De super sunde gojibær ville smage forrygende i min hjemmelavede müsli på min yoghurt om morgenen, som naturligvis skulle nydes i den fine morgenmadsskål fra Royal Copenhagen.
Sidst men ikke mindst ville det fine skærebræt fra Raumgestal i olieret eg pynte i mit køkken, som jeg ville ønske havde en tredobbelt størrelse. Det ville nok også resultere i en meget længere ønskeseddel, for det er med at begrænse sig lidt, når der ikke er så meget plads at gøre godt med 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingefær- og citronlimonade