Instagram update

Mandag

Det er mandag, og jeg er sikker på, at billedet nedenfor giver jer en god fornemmelse af, hvordan mit humør er i dag.

Mandag kan ofte være hårdere end resten af ugens dage, da man lige har haft weekend, og især for mit vedkommende, har haft fri i lidt for mange dage i streg. Hvis i følger mig på Instagram (Healthup), kan i se, at min dag bl.a. har stået på skolearbejde og hygge med min gruppe. Jeg vil afslutte dagen af med en omgang thai-bo, hvor jeg forhåbentlig vil genvinde noget energi på en ellers meget grå og regnfuld mandag.

chocolate excuse

Hvordan klarer i jer igennem jeres mandage?
Husker i også at forkæle jer selv på dage, hvor energiniveauet er lavere end andre?
Kan træning også give jer mere energi?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram update