Egg i Williamsburg

Brooklyn bridge med smuk udsigt over Manhatten

Efter brunchen i mandags i Williamsburg gik vi en lang tur i et par timer, indtil vi mødte Brooklyn Bridge. Det var rart at få rørt sig lidt eftersom New York behandler os rigtig godt. Her er mange gode fristelser, og vi nyder at spise ude her i vores ferie – hvad end det så er brunch, frokost eller aftensmad. Udover det er der jo også en helt masse mad oplevelser vi bare må prøve. Her kan den daglige cafe latte på Starbucks og kæmpe cookies allerede skrives på listen, som er ellers er noget så lang.
Derudover må jeg indrømme, at jeg glæder mig til at vejret bliver lidt varmere, så jeg kan komme ud og få brugt mine medbragte løbesko i Central Park, som jo ligger få meter fra hvor vi bor. Normalt har jeg INGEN undskyldninger for at tage ud og løbe, hvad end det regner eller er meget koldt, men jeg må indrømme at ved -12 grader går min grænse!!

Turen over Brooklyn Bridge var utrolig smuk. Vi havde den flotteste udsigt over Manhatten, og selvom vejret som sagt ikke er helt i top endnu, var det svært ikke at blive betaget.

IMG_0491IMG_0515IMG_0505 IMG_0509IMG_0505IMG_0521

Lock loves på midten af Brooklyn Bridge – how cute is that? 🙂


2 kommentarer

 • Ej, hvor er det altså bare nogle flotte udsigter! Det får mig til at glæde mig endnu mere til når jeg skal der over, og jeg skal bo på Manhatten, med udsyn til Brooklyn Bridge! 😀
  Du må meget gerne komme med gode shopping tips og gode råd til hvor man kan spise henne (Og hvor man måske skal holde sig fra..) 😉
  Ha en god fredag aften! 🙂

  Smiles,
  Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup

   Hej Maia.
   Du skal glæde dig så meget! Det lyder til du skal bo et rigtig godt sted. Så skal du helt klart tage på Café Egg og spise brunch ellers frokost!!
   Jeg har allerede en liste over gode spisesteder, jeg prøver at ligge en helt masse op, så jeg håber du kan bruge det.
   KH. Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Egg i Williamsburg