Central Park

Le Parker Meridien Burger

Vi lever os for alvor ind i den amerikanske kultur. Forleden aften tog vi nemlig på en Burger restaurant – et sted vi havde fået anbefalet af en kammerat hjemmefra. Det måtte vi ikke gå glip af! Vi ville aldrig have lagt mærke til det, hvis ikke vi havde fået et tip om, hvor det lå. Stedet ligger nemlig ‘gemt’ inde på et hotel bag et rødt gardin. Restauranten er meget jordnært, har en helt speciel ‘diner feeling’, pladsen er ikke stor, men det er bestemt populært og værd at vente på! Vi var heldige at komme, lige inden der blev propfyldt med mennesker, så vi fik et sted at sidde. Til gengæld var køen meget lang, da vi skulle bestille mad, og vi kunne kun glæde os endnu mere til maden. Stedet er helt klart anbefalelsesværdigt – vores tømmermænd var i hvert fald glade for en chesseburger med der tilhørende pommes fritter.IMG_0433 IMG_0429IMG_0431IMG_0418 Tilgengæld ville jeg bestemt ikke spise der hver aften, men må jo som sagt leve sig lidt ind i kulturen herovre – og jeg ville til hver en tid købe en burger på Meridien Burger i stedet for den ellers så populære McDonalds! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Central Park