Waldorfsalat med skyr

Friske forårsruller med oksekød

Hvad gør man, når man kommer hjem til et tomt køleskab på 2. påskedag, hvor alt er lukket, og man ikke har lyst til at aftensmaden skal bestå af rugbrød eller havregryn? Man improviserer lidt, og køber ind til friske forårsruller, da man kan komme alt slags fyld i de lækre ruller. Det er et friskt, sundt, velsmagende måltid, og så er det ovenikøbet meget nemt at lave. Mine blev fyldt med gulerødder, rød peber, mango, agurk, avocado toppet med ristede sesamfrø, ingefær, saltede peanuts og hakket oksekød vendt på panden sammen med fintsnittet hvidkål og soya. Server det hele på et fad, og fyld selv det ønskede fyld i de friske forårsruller og dyp dem i sur/sød sauce eller soya. Velbekomme!

IMG_7862IMG_7864IMG_7866IMG_7868

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Waldorfsalat med skyr