Drømmekage med kokospalmesukker

Spiser du rigtigt inden træning?

IMG_8240Startskudet til Sparta løbet i søndags lød kl 11, og det var ikke med min bedste vilje, at jeg stod op kl halv 8, for at nå at indtage morgenmåltidet 3 timer inden løbets start. Som jeg tidligere har beskrevet, er det enormt vigtigt, at kroppen når at optage og fordøje den mad du spiser, og omsætte det til energi, du har brug for under et løb. Derudover er det også vigtigt at drikke en masse vand, især hvis vejret som i søndags byder på masser af sol.

Husker i at indtage jeres måltider i god tid inden jeres træning?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmekage med kokospalmesukker