Bananpandekager med skyr og hjemmelavet jordbær-rabarber marmelade

Jeg har efterhånden lavet mange forskellige udgaver af bananpandekager. Denne udgaver indeholder en smule mindre havregryn og er i stedet toppet med skyr og hjemmelavet jordbær-rabarber marmelade. At noget så sundt kan smage så syndigt er ikke til at forstå?! Du kan sagtens holde bikiniformen, da pandekagerne uden topping kun indholder ca. 220 kcal. Jeg spiser både pandekagerne til morgenmad og til eftermiddagssnack, når jeg har lyst til noget sødt.
Du skal bruge (1 person, ca. 3 pandekager):
1 moden banan
1 æg
1 tsk kanel
3 spsk havregryn
1. Start med at mos bananen med en gaffel
2. Bland dernæst æg, kanel og havregryn sammen med bananmosen og rør det hele godt sammen
3. Varm en pande godt op med lidt olie
4. Kom klatter af dejen på panden og skru ned på middel varme
5. Steg pandekagerne færdige. Det kan godt kræve lidt teknik at vende pandekagerne
Forslag til topping:
Skyr
Hjemmelavet jordbær-rabarber marmelade
Fryssetørrede hindbær
Top bananpandekagerne med dit yndlingstopping. Skyren gør dem ekstra cremede at spise og den hjemmelavede marmelade tilføjer en lækker sødme.
Ej hvor ser det lækkert ud 🙂 Tak for en fin blog du har 🙂