Hjemmelavet brombær syltetøj

Bananpandekager med skyr og hjemmelavet jordbær-rabarber marmelade

Bananpandekager med skyr og jordbær rabarber syltetøj
Jeg har efterhånden lavet mange forskellige udgaver af bananpandekager. Denne udgaver indeholder en smule mindre havregryn og er i stedet toppet med skyr og hjemmelavet jordbær-rabarber marmelade. At noget så sundt kan smage så syndigt er ikke til at forstå?!  Jeg spiser både pandekagerne til morgenmad og til eftermiddagssnack, når jeg har lyst til noget sødt.

Du skal bruge (1 person, ca. 3 pandekager):
1 moden banan
1 æg
1 tsk. kanel
3 spsk. havregryn

1. Start med at mos bananen med en gaffel
2. Bland dernæst æg, kanel og havregryn sammen med bananmosen og rør det hele godt sammen
3. Varm en pande godt op med lidt olie
4. Kom klatter af dejen på panden og skru ned på middel varme
5. Steg pandekagerne færdige. Det kan godt kræve lidt teknik at vende pandekagerne

Forslag til topping: 
Skyr
Hjemmelavet jordbær-rabarber marmelade
Frysetørrede hindbær

Top bananpandekagerne med dit yndlingstopping. Skyren gør dem ekstra cremede at spise og den hjemmelavede marmelade tilføjer en lækker sødme.

Sunde bananpandekager med skyr og jordbær rabarber syltetøj

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet brombær syltetøj