Frisk pasta med kantareller og serrano skinke

Kartoffelsalat med granatæble og mynte

Kartoffelsalat med granatæble og mynte
Denne friske kartoffelsalat blev lavet som tilbehør til en grillet kylling på en dejlig sommeraften i det jyske. De sprøde og saftige  granatæblekerner og den søde mynte, pifter de nye kartofler ekstra meget op.

Du skal bruge (4 personer):
1/2 kilo kogte og afkølede kartofler
1/4 spidskål
2-3 kviste mynte
1 lille rødløg
1 granatæble
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvins- eller æbleeddike
Salt og peber

1. Start med at skære kartoflerne i mindre tern
2. Skær dernæst spidskål, rødløg og mynte i fine strimler
3. Massér granatæblet og halvér det. Bank hårdt på hver halvdel med en grydeske, så granatæblekernerne løsnes
4. Sig saften fra og bland den sammen med olivenolie, eddike og smag den til med salt og peber
5. Bland nu alle ingredienserne sammen i en skål og server salaten på et fad og pynt med lidt mynteblade

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisk pasta med kantareller og serrano skinke