Bananpandekager med skyr og hjemmelavet jordbær-rabarber marmelade

Sprød quasadilla med spinat, ost og salsa

 photo 59580e2e-9ccc-452b-aacc-01fb31458e5e_zps023dd793.png

Når det er så varmt, som det har været de sidste mange dage, er det ikke altid man orker at bruge så mange timer i køkkenet. Disse quasadillas tager ingen tid at lave, og aftensmaden er klaret på få minutter. Fyldet kan udskiftes, som man selv synes. Jeg har bl.a. også lavet dem med serrano skinke og tunmousse.

Du skal bruge (2 personer):
4 fuldkornspandekager
Medium salsa
Revet mozarellaost
Frisk spinat
Frisk timian
Salt og peber

1. Læg en pandekage frem og kom salsa, revet ost og frisk spinat på.
2. Klip den friske timian og kom det på pandekagen
3. Kom den anden pandekage ovenpå
4. Steg quasadillaen sprød på en varm pande uden fedtstof
6. Skær quasadillaen ud i 8 mindres stykker

 photo dd77ac75-c6c9-4fe5-8fd7-b7971cd40c04_zps54cc0c29.jpg
 photo 4f49d527-3ed0-458b-a33c-7d271738eec4_zps385163f4.jpg
 photo a1886d6b-314f-4ab6-a187-b52b3904cdac_zps3553c79a.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager med skyr og hjemmelavet jordbær-rabarber marmelade