Spinatsnegle med feta og pesto

Citronpandekager med et twist af lemoncurd

Sunde citron pandekager med lemoncurd

Jeg har stadig sommerferie og det er defor en god undskyldning for mig, at gøre noget ekstra ud af mit yndlingsmåltid MORGENMADEN. Disse pandekager er intet mindre end fantastiske! Udgangspunktet er grundopskriften på bananpandekager, og derudover er der tilsat revet citronskal, citronsaft, blå birkes og en skefuld syndig lemoncurd. Det syrlige citron giver pandekagerne en mild smag af citron og sammen med det søde lemoncurd og de sprøde birkes, er det en helt perfekt kombination.

Du skal bruge (4 små pandekager):

1 dl havregryn
1 moden banan
1 æg
1/2 tsk. bagepulver
Skallen af 1/2 øko citron
2 spsk. citronsaft
1 tsk. lemoncurd
1 spsk. blå birkes
Neutral olie til stegning (smør eller kokolie kan også bruges)

1. Blend havregrynene til mel, tilsæt banan, æg og bagepulver og blend det hele til en ensartet masse
2. Tilsæt nu både citronskal, citronsaft og lemoncurd
3. Rør de blå birkes i dejen
4. Steg pandekagerne gyldne på en opvarmet pande med lidt olie

Citron pandekager med lemoncurdCitronpandekager med lemoncurd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatsnegle med feta og pesto