Spinat/feta/pesto snurrer

Citronpandekager med et twist af lemoncurd

 photo 5d6e29f4-c8c2-4d65-8dd9-43c886916b54_zps4dbb0c3d.jpgJeg har stadig sommerferie og det er defor en god undskyldning for mig, at gøre noget ekstra ud af mit yndlingsmåltid MORGENMADEN. Disse pandekager er intet mindre end fantastiske! De er inspireret af Thefoodclub, men her er hvedemel og speltmel skiftet ud med fiberige havregryn der er blendet til mel. Udgangspunktet er grundopskriften på bananpandekager, og derudover er der tilsat revet citronskal, citronsaft, blå birkes og en skefuld syndig lemoncurd. Det syrlige citron giver pandekagerne en mild smag af citron og sammen med det søde lemoncurd og de sprøde birkes, er det en helt perfekt kombination.

 photo 44489f70-ab98-4a58-b33c-b308be13f5bd_zpsd2a26eb9.png

Du skal bruge (4 små pandekager):

1 dl havregryn
1 moden banan
1 æg
1/2 tsk. bagepulver
Skallen af 1/2 øko citron
2 spsk citronsaft
1 tsk lemoncurd
1 spsk blå birkes
Neutral olie til stegning (eller smør hvis ønsket)

1. Blend havregrynene til mel, tilsæt banan, æg og bagepulver og blend det hele til en ensartet masse
2. Tilsæt nu både citronskal, citronsaft og lemoncurd
3. Rør de blå birkes i dejen
4. Steg pandekagerne gyldne på en opvarmet pande med lidt olie

 photo eb636a19-e9c4-4f9b-b875-ef141ea39b88_zps1fd3b0a6.jpg
 photo b4517985-ce9c-4fe2-8696-59836a27453c_zps0359921a.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinat/feta/pesto snurrer