Citronpandekager med et twist af lemoncurd
Jeg har stadig sommerferie og det er defor en god undskyldning for mig, at gøre noget ekstra ud af mit yndlingsmåltid MORGENMADEN. Disse pandekager er intet mindre end fantastiske! Udgangspunktet er grundopskriften på bananpandekager, og derudover er der tilsat revet citronskal, citronsaft, blå birkes og en skefuld syndig lemoncurd. Det syrlige citron giver pandekagerne en mild smag af citron og sammen med det søde lemoncurd og de sprøde birkes, er det en helt perfekt kombination.
Du skal bruge (4 små pandekager):
1 dl havregryn
1 moden banan
1 æg
1/2 tsk. bagepulver
Skallen af 1/2 øko citron
2 spsk. citronsaft
1 tsk. lemoncurd
1 spsk. blå birkes
Neutral olie til stegning (smør eller kokolie kan også bruges)
1. Blend havregrynene til mel, tilsæt banan, æg og bagepulver og blend det hele til en ensartet masse
2. Tilsæt nu både citronskal, citronsaft og lemoncurd
3. Rør de blå birkes i dejen
4. Steg pandekagerne gyldne på en opvarmet pande med lidt olie
Ingen kommentarer endnu