Kylling- og grøntsagsfyldte forårsruller

Fladbrød

IMG_2944Disse fladbrød er mine absolut yndlingsbrød! De er super nemme at bage og gør sig rigtig godt både som morgenboller eller som sandwichbrød med lækkert fyld til.
Bolledejen bestod af vand, 25 g gær, lidt salt, lidt honning, solsikkekerner, grahamsmel og hvedemel. Lad dejen hæve i en times tid, flad det ud på en stor bradepande, hvor det efterhæver i en ½ time. Pensel det med lidt vand og strø groft salt ud over brødet. Bag det i ovnen ved 200grader i ca. et kvarter. Lad det afkøle og skær det i passende stykker.
Unavngivet

3 kommentarer

  • Ine

    Lækkert! Jeg er herved fast leser 😉 Go Christina!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • healthup1356035903593

      Juhuuu! Det er jeg glad for Ine 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup1356035903593

    Flere af jer læsere har spurgt til præcise mål til denne opskrift, og jeg skal nok blive bedre til at veje mine ingredienser 😉

    Jeg fandt en lignende opskrift med nogle mål, så jeg tror ca. opskriften lyder på:
    5 dl lunkent vand (evt. kan noget af væsken erstattes med lidt yoghurt hvis du har det, for at gøre dem mere svampede)
    25g gær
    1 spsk salt
    1spsk honning
    150 grahamsmel (eller andet fuldkornsmel)
    350g hvedemel

    Gæres udblødes i vandet, salt og honning tilsættes, dernæst grahamsmel og til sidst hvedemel. Gem evt. noget af melet, så dejen ikke bliver for tør, føl dig lidt frem, de må gerne være en lille smule klistrede, men skal lige og lige kunne æltes i hånden.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling- og grøntsagsfyldte forårsruller