Honningristet müsli

It’s my good damn luckyday

bitz

Bliver simpelthen nødt til at dele min glæde med jer!
I januar måned gav Christian Bitz, fast ernæringsekspert på Godmorgen Danmark,  sit første one man show, og dem som kender mig ved, at jeg synes han gør det rigtig godt. Jeg tænkte.. ‘Det skal jeg da se‘, men set fra den økonomiske side, var min pengepung ikke helt enig med mig, så det blev desværre ikke til noget. Heldigvis for mig var min skole Metropol så geniale at booke ham til et show for os studerende til sølle 50kr, oh yes.. Det er noget su’en rækker til! En anmeldelse af hans show vil følge.

 

joan ørtingDerudover flasher min dag sig på mange gode måder, for min søde veninde der læser til sexolog hos Joan Ørting, har været så god at skaffe fribilletter til et foredrag med hende i aften og inviteret mig med!!! Glæder mig til at opleve hende in real life og til al dens livsglæde, hun vil dele med os. Er sikker på, jeg bliver et bedre menneske i hendes nærvær. Kan man andet med al den kærlighed hun udstråler 😉

 

Rigtig god fredag aften og weekend til jer derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honningristet müsli