Chokolade-dadel kage

Gæsteblogger hos fit4livin

gæsteblogger

Jeg var så heldig, at blive kontaktet af Danica, som har bloggen fit4livin med hendes kæreste. Deres blog er meget inspirerende og handler i det store hele om, at de vil inspirere og motivere andre til selv at gå i gang med en livsstilsændring. Deres fokus ligger på velvære, træning og opnåelse af en sundere krop i balance, som er værdier jeg i høj grad kan relatere mig selv til.
Danica spurgte mig, om jeg havde lyst til at skrive et gæsteindlæg på deres blog, med håbet om, at jeg kan nå ud til en bredere målgruppe. Det betyder rigtig meget for, og jeg er meget glad for at have fået lov til det. Hvis i har lyst til at læse indlægget, som blev udgivet i går, kan i læse det lige her.

2 kommentarer

 • Hvor var det et skønt indlæg at læse! Går selv meget op i kost og sundhed, og synes det var super inspirerende 🙂

  Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup1356035903593

   Hej Nina.
   Det er jeg rigtig glad for at høre, er glad for at jeg kan være med til at inspirere dig 🙂
   God påske!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade-dadel kage