80-20 reglen

Vacation time

Jeg tillader mig at smutte en lille tur syd på med min søde veninde fra studiet. Vi har netop overstået vores eksaminer, og eftersom vi ikke har haft påskeferie, er vi så heldige at have ferie til gode, inden vi starter på det nye modul. Turen går til ALANYA i Tyrkiet, og jeg kan ikke vente til at komme ned til varmen, slappe af på stranden, drikke drinks i lange baner og rent faktisk læse i en bog, der ikke har noget som helst med skolen at gøre. Sådan nogle ferie er bare med til at give én et ekstra energiboost 😀

IMG_1694
Jeg har valgt ikke at planlægge nogle indlæg, imens jeg er på ferie. Jeg tillader mig selv at slappe 100 procent af i denne her uge, og så vender jeg stærkt tilbage igen. Hvis i har lyst, er jeg meget åben over for forslag omkring nye indlæg, hvis der er noget bestemt i har lyst til, at jeg skal blogge om. Jeg arbejder allerede nu på et indlæg om sunde mellemmåltider, som en læser efterspurgte, som man kan spise i skolen, på læsesale eller arbejdet.

Ha’ det godt så længe. I kan følge mig på Instgram under navnet Christinapb.

Jeg lover at tage noget sol med hjem i stedet for det danske triste forårsvejr!

6 kommentarer

 • Rigtig god tur 🙂

  Jeg gælder mig til at læse om sunde mellemmåltider 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup1356035903593

   Mange tak 🙂 Jeg arbejder på sagen – lige nu eksperimenterer jeg lidt med nogle krydderier jeg købte på ferien, så følg med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det lyder bestemt ikke dårligt med sådan en pause fra hverdens, jeg bliver kun en smule misundelig 😉 Rigtig god ferie til dig – nyd den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup1356035903593

   Tusind tak, det var virkelig også rart at komme lidt væk fra den ellers til tider kedelige men altid hektiske hverdag 🙂 Jeg håber også du nød forårsvejret herhjemme!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det kunne være fedt med lidt billeder fra syden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup1356035903593

   Så er der lagt et indlæg op med billeder fra min ferie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

80-20 reglen