Laksesalat med hytteost og asparges

Banan iskaffe

Der er aldrig nogen, der kan få mig til at smide en overmoden banan ud igen! Det kan godt være banan ikke er at foretrække i sig selv, når den er blevet overmoden, men den kan bruges til mange ting; muffins, raw chokokugler, cookies eller bananpandekager, hvor den bidrager med en helt fantastisk sødme.
Et andet godt tip er, at skrælle jeres overmodne bananer, skære dem i mindre stykker og fryse dem ned i frostposer. De kan til hver en tid tages op igen og bruges til fx en bananis med peanutbutter, eller hvad med denne her lækre banan-iskaffe? Findes der noget bedre her i varmen end kold kaffe og tilmed denne her, som minder mig om en milkshake pga. dens cremede konsistens fra bananen.. mmmmh 🙂

2013-06-20 11.08.46

Det eneste du skal bruge er:
1 frossen banan
1 dl mælk
Et ekspresso shot (eller som jeg, et shot af en stærk blanding af instant kaffe)

1. Lad kaffen køle af før brug
2. Blend dernæst den frosne banan med mælken og kaffen

THAT’S IT! Lækker sund iskaffe til at nyde på en varm sommerdag.

3 kommentarer

  • Ine

    Du er så sej!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Okay.. Det her er nok den bedste iskaffe, jeg nogensinde har smagt – lavede den med Mathilde kakaoskummetmælk i stedet for mælk, mums! Tak for inspiration 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • healthup

      Mums! Det lyder virkelig også lækkert, det må jeg prøve 🙂
      Kh Christina

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laksesalat med hytteost og asparges