Pasta-pestosalat med langtidsbagte tomater og gullerodsfettucine

Tomatsauce til den hjemmelavede pizza

IMG_5282
Jeg er nu landet et par dage hjemme i det sønderjyske hos mine forældre. Det er skønt at holde ferie her. Herhjemme er så stille og roligt, og det giver samtidig også rig mulighed for at prøve nye retter af i køkkenet, med nogen at servere dem for.

Mine forældre har netop anskaffet sig en webergasgrill, der gør det meget lettere og hurtigere at grille maden fremfor en kuglegrill. Jeg er grøn af misundelse!!! 🙂 Heldigvis får jeg også lov til at prøve kræfter med den nu, og den første aftens menu stod på hjemmelavet pizza på grillen. Pizzaen bliver langt bedre, når den grilles, især bunden bliver meget sprødere, når den tilmed grilles på en pizzasten.

Udover at bunden skal være tynd og sprød, spiller tomatsaucen også en stor rolle for en hjemmelavet pizza. Jeg forsøgte mig ud i en ny en af slagsen, da jeg havde alvderdens krydderurter til rådighed fra mine forældres have, som bidrager med en fantastisk frisk smag.

IMG_5305

Det du skal bruge er (ca. 4 pizzaer):
1 tomatkoncentrat
1/2 dl vand
1 spsk ketchup
1 tsk sukker
1 tsk hvidvinseddike
2 friske tomater
1/2 løg
1 håndfuld friske basilikumblade
1 håndfuld frisk oregano
1 fed hvidløg
Friskkværnet salt og peber

1. Alle ingredienserne blendes til en ensartet masse med en stavblender eller en almindelig blender
2. Saucen smages til med salt og peber og fordeles på pizzabundende før fyldet påfyldes

IMG_5286IMG_5284IMG_5293

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta-pestosalat med langtidsbagte tomater og gullerodsfettucine