Boghvedegrød med kanel og banan

Motivation

IMG_5622Når træningen bliver lidt for ensformigt og kedeligt, når løbeturene og ruterne virker uoverskuelige, fordi man har løbet dem et utal af gange, og viljen til at sparke sig selv bagi og komme af sted i fitness centeret ikke er at finde frem, må der tages andre midler i brug. For mig er der forskellige ting, der kan få mig til at blive mere motiveret. Et af mine bedste bud på at motivere mig selv, er at investere i noget nyt og lækkert træningstøj.
Jeg var så heldig at få en masse nyt træningstøj i fødselsdagsgaver, og hvis der er noget der motiverer mig, så er det, når jeg har fået nyt tøj. Selvom andre ikke kan se det, føler jeg mig meget bedre tilpas. Tildagligt går jeg normalt ikke i så farverigt tøj, men når det kommer til træningstøj, så kan jeg ikke få farver nok – det må gerne skille sig lidt ud fra andre.

Så op på hesten igen, og find en ny god grund til at tage af sted. Om det så er nyt tøj, nye løbesko, nyt musik eller what ever.. Husk på at træning kan være et pusterum i en ellers stresset hverdag, hvor du får lov til at koble hjernen helt fra. Hvornår har du nogensinde fortrudt at du tog træningstøjet på, snørede løbeskoene og tog dig sammen? Det er under alle omstændigheder en fantastisk følelse bagefter 🙂
Hvad motiverer dig til at komme af sted?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boghvedegrød med kanel og banan