Vita Boost

Uploading af billeder

Søde læsere, jeg beklager meget stilheden på bloggen, men jeg har problemer med at uploade billeder. Jeg har ellers forberedt nogle fine indlæg, men det virker knap så interessant at uploade noget, når der ikke er nogle billeder jeg kan ligge op sammen med teksten. Derfor et lille råb om hjælp til jer læsere derude, som også blogger hos bloggersdelight – Er der nogle af jer, der har haft erfaring med ikke at kunne få jeres ‘Tilføj medier’ knap til at virke?

– Christina

 

2 kommentarer

 • trashfashion

  Jeg har haft samme problem – det hjælper som regel at opdatere siden et par gange (bare husk at gem en kladde først!) 🙂
  Det er irriterende, men det er den eneste måde, jeg kan få det til at fungere på :s

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup

   Tusind tak for dit svar. Jeg har desværre prøvet at opdatere siden mange gange og logge af og på endda også skifte til 3 forskellige computer, altsammen uden held. Har nu forsøgt at skrive til support, det er virkelig frustrerende 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vita Boost