Vandmelon- og hyldeblomstsmoothie

Yndlingspandekager

Nu er min ferie for alvor slut, og arbejdet kalder igen. Jeg har dog stadig fri fra skole, og kun et par timer hist og her på arbejdet, så jeg klager bestemt ikke.
I de sidste par uger har jeg været sammen med min søde familie, og den har i den grad stået på god mad, vin og hygge. Forleden da jeg havde min søster på besøg, lavede jeg disse morgenpandekager til os efter en lang løbetur. Jeg har blogget om dem før, men jeg bliver nødt til lige at minde jer søde læsere om, hvor fantastiske lækre de er! Derudover har jeg fundet ud af, at de bliver meget nemmere at vende på panden, hvis dejen blendes til en ensartet masse.

Du skal bruge (ca. 2-3 personer):
2 bananer
3 æg (2 hele og en hvide)
2 tsk kanel
Kornene fra 1/2 vaniljestang (brug evt. vaniljepulver, dog bliver smagen ikke nær så kraftig)
2 dl havregryn

1. Skræl bananerne og blend dem med de andre ingredienser indtil massen er ensartet
2. Opvarme en pande, tilsæt olie og lav små pandekager
3. Server pandekager med frisk frugt og et drys kanel

Pandekagerne er smækfyldte med fibre fra havregrynene, protein fra æggene og sødme fra bananerne, vanilje og kanel. Whats not to love? 🙂

IMG_5465

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandmelon- og hyldeblomstsmoothie