At lytte til mine kære læsere...

Æblets dag – kærlighedsæbler

 

kærlighedsæbleI dag er det æblets dag, og højsæsonen for de danske æbler begynder. Derfor vil jeg, sammen med mine kollegaer, være at finde rundt omkring i Danmark, henholdvis Sakskøbing, Københavns hovedbanegård, Århus bandegård, Odense banegård og i Rosengårdscenteret Odense fra kl. 11-15. Vi deler kærlighedsæbler ud til den danske befolkning, med et lille kort på, hvor man kan skrive en lille hilsen til den man holder af. Det gør vi, fordi vi gerne vil dele glæden ved frugt med jer, når den er i sæson. Det er her den er aller bedst og billigst for den sags skyld.

Æbler kan være en ligeså fin gave, som en pakke chokolade eller en buket blomster, så derfor har vi pakket æbler ind, for at symbolisere, at det er en gave fra de danske gartnere, som laver et produkt, der er noget værd. Æblerne er produceret lokalt under gode forhold. I det store hele vil vi gøre jer opmærksomme på, at vi må støtte den danske frugtavl, hvis vi ønsker at bibeholde den. De er op imod fx pink lady og golden delicious mm., som smager enormt sødt. Supermarkederne sælger dem året rundt, hvor de smager nøjagtig ens. Men findes der noget bedre end et ægte dansk æble, når det er allerbedst?! Derfor bør vi efterspørge dem i supermarkederne.

æblerHvis ikke i ligger vejen forbi en af overstående nævnte steder, kan i også kigge forbi ‘Sæson for god smag’s hjemmeside, og sende et elektronisk æblekort, til én i holder af. Det kan gøres lige her. Her kan i også læse om de forskellige danske æblesorter, der kommer i sæson i løbet af efteråret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At lytte til mine kære læsere...