Rød tomatpesto med semi dried tomater

Ægge muffins med kylling og grønt

IMG_5835På Fodmap dieten synes jeg, at det kan være lidt vanskeligt at variere sin frokost. Jeg spiser som oftest quinoasalater, omelet eller rester fra aftensmaden. Hvis det skal være nemt at have med i skole og ikke koste alverdens tid, er det rart at have nogle nemme løsninger. Derfor bagte jeg forleden disse ægge muffins. Jeg frøs et par stykker ned, så jeg kunne tage nogle op af fryseren, på dage hvor jeg skal i skole og har knap så meget tid.
Fyldet jeg brugte, var lige hvad jeg havde i køleskabet. Du kan variere det præcis som du synes og bedst kan lide.

Jeg brugte:
6 æg
150 g gulerødder (målt i uskrællet vægt)
50 g frosne ærter
2 tomater
3 skiver kyllingepålæg
1 spsk tørret timian (eller vælg friske krydderurter hvis du har)
Salt og peber
Græskarkerner

1. Skræl og riv gulerødderne, hak tomater og kyllingepålægget i små tern
2. Bland overstående med æg og frosne ærter
3. Krydr dernæst blandingen med timian, salt og peber
4. Pisk det hele sammen og hæld det i muffins forme. Jeg brugte silikone forme, så jeg slap for at smøre dem forinden
5. Top dejen med lidt græskarkerner, og sæt muffinsene i en forvarmet ovn ved 200 grader og giv dem ca. ½ time
6. Lad dem køle helt af inden du taget dem ud af formene

IMG_5831IMG_5833
Frys dem ned og tag dem op aftenen forinden du skal i skole eller på arbejde. Dejlig nemt!

madpakken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rød tomatpesto med semi dried tomater