At lære at sige JA TAK i stedet for nej tak

At lytte til mine kære læsere…

autumn
Dette indlæg vil jeg dedikere til jer søde læsere.

Jeg har, som jeg skrev lidt om i sidste indlæg, udviklet min blog, indenfor det sidste halve år. I starten var fokus primært sund kost og træning, men handler nu i højere grad om at finde en god livsstil og en balance i sin hverdag. Livet skal ikke altid være så surt, og det vigtigste er at finde ud af, hvad der fungerer for en selv.

Men hvad mener i? Er der nogle bestemte indlæg i kunne tænke jer?
Min blog bliver jo i høj grad motiveret af jer læsere, for ellers ville den jo ikke eksistere. Jeg stræber hele tiden efter at finde noget at ligge op, som jeg mener kunne interessere jer. Det ville gøre mig rigtig glad, hvis i havde lyst til at give mig noget respons omkring, hvad i finder mest interessant, så vil jeg prøve at efterleve det.

I hvert fald, skal i have tusind tak, fordi i har lyst til at følge med 🙂

Til de af jer der endnu ikke følger min facebook gruppe, så kan i finde gruppen under navnet healthup.bloggersdelight.dk og hvis i har lyst til at se en lidt mere personlig side af mig, kan jeg findes på Instagram under navnet healthup

3 kommentarer

 • Hans

  Bare om det der giver dig energi i hverdagen, og giver følelsen af at leve i nuet. Hvilket kan være hvad som helst….
  Mad, træning, fede eller sjove oplevelser, og spændene personer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Da jeg hverken kan tåle hvedemel eller laktose, er det rart med opskrifter som ikke indeholder disse ting – Så bliv endelig ved med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup

   Hej Sabina.
   Er rigtig glad for at høre, at du kan have glæde af mine opskrifter. Det er faktisk ikke så svært at komme udenom, det er nok bare en vanesag og at tænke lidt mere kreativt, men er sikker på, at du sikkert ved mere om det end mig, hvis du har levet længe ud.
   Kh. Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At lære at sige JA TAK i stedet for nej tak