Quinoa-havregrynsgrød med appelsinsaft

Powertoning

Jeg har her på det sidste haft en aftale med mig selv om, at jeg skulle afprøve nogle forskellige hold i fitness. Mit fitness forbrug har over sommeren stået stille, da jeg synes det er skønt at løbe ture i det dejlige sommervejr. Nu er vejret igen blevet trist og koldt, og jeg får brugt mit fitness abonnement meget mere igen. Som alt andet bliver man træt af at træne det samme igen og igen, og derfor satte jeg mig for at afprøve forskellige hold. Det gør det mindre ensformigt og sjovt både at prøve forskellige træningsformer og instruktører. Jeg vil anmelder derfor nogle hold herinde på bloggen, for at inspirere jer til også at prøve nye træningsformer af. Kroppen har godt af at træne forskellige muskelgrupper, hvilket også mindsker risikoen for skader.
Jeg har tidligere anmeldt holdet Thai Bo, som er og bliver mit favorithold. Læs også om styrketræning og sjipning.

workout quoteDenne gang vil jeg anmelde det nye powertoning hold. Jeg startede ud med et eventhold sidste søndag sammen med min veninde. Træneren var helt fantastisk, og jeg synes faktisk at tiden fløj af sted, selvom det var en lidt længere time på 1½ times intensiv træning. Det resulterede i, at jeg ikke kunne gå de følgende dage efter, så det må siges at være et effektivt hold. Efterfølgende har jeg også afprøvet et almindelig 55min. hold, og jeg har ikke andet at sige, end at jeg er rigtig vild med denne effektive træningsform.

Powertoning er træning et niveau højere end fx stram op. Det er derfor en fordel, hvis du har været med til stram op, bodyfit eller puls/styrke før. Der er fokus på styrketræning, fedtforbrænding og opstramning. Timen er derfor bygget op i 4 workouts; 3 runder med effektiv styrketræning og en runde hvor pulsen kommer op. Det sikrer en høj forbrænding, forbedrer din form,og man kan virkelig mærke, hvordan sveden pibler af en.
Øvelserne til powertoning er hårde men effektive, fordi der hele tiden arbejdes med hele kroppen og specifikke coreøvelser. Der inddrages forskellige træningsformer og redskaber, som fx step, cirkeltræning, håndvægte, vægtstænger, elastikker mm.

Alt i alt giver en times powertoning masser af sved på panden, en puls der ryger helt i vejret, og du vil kunne mærke, at du bruger hele din krop. Resultatet af timen vil være en forbedring af din styrke og kondition.

Tag til powertoning hvis du ønsker at forbrænde en masse kalorier, og hvis du ønsker at tage på et hold, som er intensivt, Tag på holdet hvis du vil have noget ud af den time, du sætter af til at træne, og hvis du kan lide at svede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quinoa-havregrynsgrød med appelsinsaft