'Scoresalat' med sennepsbøffer

New York, concrete jungle where dreams are made

new yorkOverskriften overlader ikke meget til fantasien, og med dette indlæg vil jeg dele noget med jer, som jeg ser utrolig meget frem til. Det har længe været under forberedelse, men nu er det omsider blevet endeligt. JEG SKAL TIL NEW YORK i min praktik på modul 9!!!! 😀

Jeg var en meget lykkelig pige i sidste uge, da min studieveninde Clara og jeg for 2. gang skypede med en kontakt, jeg har haft derovre. Igennem en arbejds kollega, som netop selv har været i praktik derovre i 6 uger, har jeg været så heldig, at få kontakt til en organisation kaldet Family Cook Productions. Vi er så heldige at have fået en praktik plads hos dem fra slutningen af januar til slutningen af marts. I alt ca. 2 måneder hvoraf 6-7 af dem bliver i praktikken og resten af tiden, vil vi bruge på at lære New York at kende.

Family Cook Productions blev grundlagt i 1995, og de støtter kort sagt samfundet med kulinariske og ernæringsmæssige uddannelseprogramer, hvor familier får mulighed for at udvikle sunde måltider. Organisationens mission er nemlig, at samle alle rundt om et lækkert og økonomisk overkommelig måltid, mens de positive oplevelser vil have en effekt på deres sundhed og velbefindende.
Organisationen har mange forskellige projekter kørende, men det Clara og jeg skal være med på, kaldes for Teen Battle Chef programI det store hele går det ud på at give unge børn kompetencer indenfor madlavning i form af at forberede et sundt måltid mad og derved videreformidle deres opnåede viden til venner og familie. High school børn skal konkurrere imod hinanden i at lave det bedste og mest velsmagende måltid.
Hele projektet går ud på at vække børnenes interesse indenfor madlavning, sundhed, ernæring og  tilsmagning, samt give dem nogle positive oplevelser, som de kan tage med sig fremover. Dette er alt sammen med henblik på at bekæmpe overvægt og følgesygdomme. Hvis du har lyst til at læse mere uddybende om projektet, kan det gøres lige her.

team chefJeg glæder mig helt enormt meget til at komme derover, og synes projektet er helt perfekt for Clara og jeg! Min interesse indenfor dette felt er meget stort, og jeg synes det er så fedt at kunne gøre en forskel, være med til at forebygge og videreformidle min egen viden og erfaringer – også selvom jeg har meget at lære endnu! Jeg er sikker på at det kommer til at blive en kæmpe udfordring, om ikke andet bliver det en udfordring med hensyn til sproget. Heldigvis har jeg taget mit igangværende 8. modul på engelsk. Jeg vil ikke mene mit engelsk på nogen måde er dårligt, men det er klart en fordel at lære fagudtrykkende at kende og vende mig til både at snakke og læse på engelsk, før jeg skal derover.

Vi skal snart skype med vores kontaktperson igen, hvor vi får noget mere uddybende at vide omkring, hvordan det hele kommer til at foregår. Jeg kan nok ikke lade være med at opdatere løbende på, hvordan det hele kommer til at gå, da det fylder rigtig meget for mig lige nu. Jeg kan slet ikke vente, nu må det bare gerne blive januar!!!!

Og med disse ord, kan jeg ikke lade være med at have denne her sang i hovedet:

‘In New York, concrete jungle where dreams are made, oh
There’s nothing you can’t do, now you’re in New York
These streets will make you feel brand new
Big lights will inspire you, let’s hear it for New York
New York, New York’

Sangteksten får mig til at tænke på, at hvis man vil opnå, det man går og drømmer om, må man selv udleve dem og sætte dem i gang. Jeg håber det her bliver en kæmpe oplevelse og starten på en masse gode erfaringer og oplevelser mht. min uddannelse og min fremtid 🙂

ny

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Scoresalat' med sennepsbøffer