Le Parker Meridien Burger

Egg i Williamsburg

Hvis der er noget jeg elsker, så er det en morgen, hvor morgenmaden udskydes og i stedet bliver til brunch. Vi nyder stadig at have lidt ferie og sov derfor længe, hvorefter vi tog subwayen ud til Williamsburg. Williamsburg er et rigtig hyggeligt og hipt område med rigtig mange vintagebutikker og små designer forretninger.
Vi havde læst om et lille sted kaldet Egg, som er en rigtig fin lille cafe med lokale råvarer og god kvalitet. Vi bestilte en stempel kande kaffe og en friskpresset appelsinjuice, hvorefter vi havde utrolig svært ved at beslutte os for, hvilken brunch menu vi skulle vælge på kortet. Vi tog den nemme løsning og bestilte i stedet for to forskellige menuer, som vi kunne dele. Det blev en omelet, frisk grønkålssalat, hashbrown (kartoffelrøsti), tomatsalsa og et sprødt toastbrød med ost. Det hele smagte så fantastisk, tjenerne var søde og vi blev enige om, at vi helt klart måtte vende tilbage igen en anden gang. Mit madelskende hjerte var ellevild for stedet her!

IMG_0462IMG_0460IMG_0459IMG_0448IMG_0457

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Le Parker Meridien Burger