Chili con carne

Om mig

Mit navn er Christina Petersen-Bønding og jeg studerer Ernæring og Sundhed på linjen SFF (sundhedsfremme, formidling og forbyggelse) på Metropol i København.
I min fritid er jeg studentermedhjælper hos Whiteout Adventures, hvor jeg laver forskellige ernæringsrelaterede opgaver, som bl.a. indebærer kostvejledning til folk, der vil optimere deres kost i forhold til træningen. Derudover er jeg én gang i måneden løbetræner for Valbyløberne og madfreelancer hos Frugtformidlingen, hvor jeg inspirerer danskerne til, hvordan man nemt kan spise sundt og varieret i hverdagen.

IMG_0982

Jeg har altid være meget sportsinteresseret, og er glad for aktiviteter, der får pulsen op. Jeg har i de sidste mange år haft en stor passion for løb, fordi jeg igennem løb kan lade tankerne få frit spil glad, og deruover giver det hende overskud i hverdagen. Faktisk har jeg altid haft haft en stor passion for fysisk aktivitet, hvilket har medført en naturlig interesse for glæden ved sund mad og det at sociale ved at lave det sammen med andre. Sundhed er for mig ikke ensbetydende med at være fanatisk, men en livsstil hvor det handler om at være god ved sig selv og sin krop, give kroppen den energi den har behov for, men også lytte til behov og lyster.

Jeg har været så heldig, at starte hos Frugtformidlingen som freelance madformidler, og deres motto er ‘Viden om råvarer – glæde ved bordet’. Dette har inspireret mig rigtig meget, og min interesse handler nu ikke længere kun om sund mad, men har også fået mig til at indse, at kulinarisk sensorik har en lige så stor betydning for os mennesker. Det omhandler alle de oplevelser, vi har med maden, fra forventningens glæde til maden er fordøjet. Hvis en sund livsstil skal være realistisk, er det her fokus skal ligge.

Derfor er mit formål med denne blog, at formidle glæden ved mad, så den for jer kan være en inspiration. Jeg elsker at eksperimentere med sunde alternativer, og derfor vil bloggen primært indeholde opskrifter, nyheder om livsstil og sundhed, test af nye produkter samt nye opdagelser i min hverdag.

Hvis i har spørgsmål eller kommentarer til mig eller indlæg her på bloggen, er i meget velkommende til at kontakte mig på min e-mail christina_p-b@hotmail.com

Hvis i har lyst til at følge mig på Facebook, er i mere end velkommende til at ‘like’ min side her.

facebook like
Jeg kan også findes på Instagram lige her eller under navnet (Healthup), hvor jeg vil dele mine lidt mere personlige billeder.

hastagsinstagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chili con carne