Om mig

Tanker om at koble af og vende stærkt tilbage

Det er efterhånden ved at være meget længe siden, at jeg har lavet et blogindlæg. Det gør mig lidt trist, da jeg egentlig savner det rigtig meget. Det er blevet en stor interesse for mig, at dele min viden fra studiet, min interesse for madlavning og mine personlige holdninger og tanker. Jeg føler selv at det har været med til at udvikle mig på rigtig mange punkter, og derfor går det hurtigt op for mig, at det mangler i min hverdag.
Op i mod alle de gode ting det giver mig, er der også sider af det såkaldte ‘bloggerliv’, som for mig kan være en smule stressende, når det kobles sammen med den travle hverdag. Jeg har følt, at jeg har sat rigtig meget tid af til at lave gode blogindlæg til jer. Jeg synes nemlig, at de indlæg jeg ligger op, bør være af høj kvalitet, samt at det jeg skriver, er noget jeg kan stå inde for. Bloggen har dog desværre fået mig til at føle, at jeg til tider burde leve mere i nuet og virkeligheden i stedet for at leve i den virtuelle verden og gemmer sig bag en computerskærm. Selvom det også skaber utrolig mange gode kontakter til folk, der har samme interesser som en selv, må jeg også huske at sige til mig selv, at jeg skal lære at koble af ind i mellem.

let goDecember måned er som altid, sjovt nok, en travl måned, hvor venner og familie kræver mere tid i form af hyggelige arrangementer, aftaler og ikke mindst traditioner. Man smider de daglige rutiner lidt på hylden i den måned, hygger lidt mere om tingene og vender så tilbage til det virkelige liv i januar – sådan har det i hvert fald været lidt for mit vedkommende. Januar har tilmed også været fyldt med opgaveskrivning i skolen og en eksamen. Det har gjort, at jeg har haft lyst til at ligge bloggen lidt til side, og fokusere på netop det jeg har haft alder mest lyst til i stedet for at sætte veninder, træning og andre aftaler til side. Derudover er jeg meget interesseret i, at ligge alle de kræfter jeg nu kan i mit studie, da det er min fremtid og noget jeg virkelig er passioneret omkring.

Konklusionen ud fra dette er, at jeg absolut ikke kunne forestille mig lade være med at blogge, da jeg i den grad brænder for det. Samtidig kommer det til tider nok til at blive prioriteret lidt mindre, end det er blevet gjort førhen. Jeg er af den overbevisning, at det kun kan blive bedre at blogge lidt færre gange i ugen, og i stedet højne kvaliteten af mine indlæg meget mere end førhen.

Med alt dette, vil jeg bare undskylde for min manglende aktivitet. Jeg er utrolig glad for at have jer som følgere, for uden jer ville bloggen slet ikke eksistere. Det motiverer mig rigtig meget at få kommentarer fra folk, der rent faktisk sidder og læser, de indlæg jeg ligger op – hvad enten det er personlige indlæg, inspirerende madindlæg eller fokuseret på teori jeg lærer igennem mit studie. Jeg tror at de fleste bloggere på nogle tidspunkter får nogle tanker omkring, hvad jeg netop har skrevet ned – men jeg er glad for, at jeg er nået frem til, at jeg glæder mig meget til at forsætte med skriveriet og inspirere jer endnu mere. Min eksamen i fredags er veloverstået, og på onsdag går turen af sted til NEW YORK! Jeg kan ikke vente med at vise jer hvordan det kommer til at gå derovre, og jeg lover jer at ligge en masse gode billeder op og skrive mere om selve projektet.

– De bedste hilsner Christina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mig