Tanker om amerikansk madkultur

A place to remember

Selvom jeg ikke er meget for at ligne en turist her i New York, er der selvfølgelig nogle seværdigheder, man bare skal se. En af dem var Ground Zero. Sidst jeg var herovre var for 4 år siden, og der var de endnu ikke færdige med at bygge pladsen til minde for de to World Trade centre, som gik til grunde under terrorangrebet d. 11. september 2001.

IMG_0671IMG_0664IMG_0668

IMG_0672 Stedet var helt enormt smuk og samtidig meget rørende. To kæmpestore vandfald er blevet lavet, der hvor tårnene før stod. Vandfaldene er lavet som to store huller, begge med endnu et hul ned i, hvor vandet kan løbe ned. Rundt omkring stod de omkommende menneskers navne, og man kunne pladsere en rose hos sin savnede.

IMG_0677

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om amerikansk madkultur