Brooklyn bridge med smuk udsigt over Manhatten

Le pain quotidien

Le pain quitien betyder ‘det daglige brød’, og er en belgisk cafe, der ligger mange steder rundt i New York. Når man tager derhen for at spise to dage i træk, er man ikke i tvivl om, at man allerede er addicted til stedet!!
Cafeen har en enormt hyggeligs europæisk stemning, som er meget rustikt og hjemligt. Du kan tage brød og kager med dig fra deres takeaway disk, men også nyde maden i deres cafe, hvor timerne hurtigt flyver af sted, mens du studerer alle menneskene der og ikke mindst stedet i sig selv. Derudover kan du købe alt deres servitrice samt de produkter de serverer i cafeen såsom granola, diverse marmelader, chokoladessmørepålæg osv. Alt sammen er selvfølgelig økologisk!

IMG_0552 IMG_0553

Første gang vi spiste der, var det til brunch. Vi kunne, som altid ikke bestemme os for, hvad vi ville skulle bestille pga. deres tiltalende menukort. Vi endte med at bestille en brødkurv med diverse økologisk hjemmebagt stenovnsbagt brød, æg, en frugtskål og bogstaveligttalt en stor skål kaffe. Til brødet hørte der smør til, og så er konceptet ellers, at man kan bede om forskellige slags marmelader og chokoladessmørelse. Sidstnævnte er bestemt værd at besøge stedet for!! Der var både med hvid chokolade, mørk chokolade, mælkechokolade og med kanel-cookie – Jeg tænker i kan forestille jer, hvor svært det var at stoppe sig selv.

IMG_0564IMG_0563

IMG_0561Dagen efter vendte vi allerede tilbage igen, men selvfølgelig et andet sted i byen. Da vi spiste sen brunch dagen forinden, havde vi lagt mærke til alle de lækre frokostretter, som folk fik rundt omkring os. Alt lige fra Chili sin Carne, Quinoa salater til de såkaldte tartine, som er deres ‘åbne sandwich’, som er stenovnsbagt brød. Sådan en fik vi os på vores andet besøg. Jeg bestilte en tartine med røget laks, dild og avocado og Claras var med kyllingesalat med karry. Dertil fik jeg en lemonade icetea og Clara fik en mynte lemonade.

IMG_0692IMG_0697IMG_0696

Næste gang skal jeg bestemt prøve en af deres chia kakaomuffins, chia desserter, quinoa spelt scones eller et glas økologisk rosevin… Jeg kunne blive ved, og endnu en grund til, at jeg er glad for, at jeg skal være her i to måneder endnu!

1620325_10151952495508253_2020273418_n

Tjek deres hjemmeside ud her og lov mig at ligge et besøg forbi, hvis du planlægger en tur til New York.

4 kommentarer

 • Tak for anbefalingen! Det ser virkelig lækkert og hyggeligt ud. Jeg har selv været i New York to gange i løbet af det sidste halve år, men jeg fik ikke bevæget mig ind i en af deres caféer. Det må blive næste gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup

   Hej Louise. Jeg er glad for du kan bruge anbefalingen. Håber du får mulighed for at prøve det, ellers ved jeg også den ligger i Belgien og Paris 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ine

  Namnam! Vi var der i Paris og jeg elsket det også 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup

   Me too!! Forstår ikke hvorfor vi ikke har det derhjemme? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brooklyn bridge med smuk udsigt over Manhatten