Food 360, Farm-to-Fork - job training

Status quo i New York

 photo IMG_0956_zpsefd8b1cb.jpg

Tiden flyver af sted herovre, og jeg bliver ved med at sige til mig selv, at jeg skal nyde tiden så meget som muligt! Især de dage vi havde i weekenden, var helt fantastiske og fyldt med solskin, hvilket jo efterhånden har hørt til sjældenheder herovre. Her på det sidste har vi arbejdet alle hverdagene bl.a. på projektet Food 360, fået løbet en masse i Central Park, gået en lang tur langs vandet ved Riverside på vestsiden af Manhatten, spist på mange nye lækre restauranter – og egentlig også allerede stamsteder, udforsket nattelivet og ikke mindst været til koncert med Justin Timberlake i Madison Square garden, hvilket har været den største oplevelse indtil videre. Et 2 1/2 times show og noget af en perfomance. Jeg ville ønske jeg kunne spole tiden tilbage, i stedet for at drømme mig tilbage via de mange videoer jeg optog på min iphone 😀

Som jeg har nævnt mange gange allerede, er byen svær ikke at nyde at være i, selvom det igen er blevet minusgrader. Der er så mange ting man kan give sig til hele tiden, så mange steder man kan tage ud og shoppe, spise, se koncerter, shows osv. Hvis det stod til mig, kom jeg ikke hjem lige foreløbig, men den sidste måned er desværre snart sat til tælling. Jeg må nyde det så længe det varer. Den næste måned bliver fyldt med travlhed på arbejdet, hvor vi skal arbejde mere på Teen Battle Chef projektet, ved at fortsætte med forske bag projektet via gruppe interview, spørgskemaer og målinger af de deltagendes vægt og højde. Vi får tildelt hver vores skole, hvilket bliver rart, da vi bedre kan følge børnene, i den tid vi nu er herovre. Udover arbejder har vi en forlænget weekend i Chicago i sigte, endnu mere shopping, restaurantbesøg, brunching og at udforske byen endnu mere end vi allerede har gjort. JEG ER VILD MED LIVET HEROVRE!

2 kommentarer

 • Johanne

  Godt du nyder det! Jeg er i hvert fald misundelig! 😉
  Jeres arbejde/projekt derovre lyder også rigtig spændende! De trænger virkelig til noget gastronomisk opdragelse over there, så jeg er helt glad for at høre, at der findes sådanne projekter. Nyd det sidste af turen og fortsæt endelig med de faglige opdateringer herinde også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup

   Hej Johanne.
   Er rigtig glad for at høre, at du synes det lyder spændende, det er det virkelig også! Der trænger virkelig til at gøres en masse. Organisationen vi arbejder for har kørt i 10 år nu, men USA er så stort et land, at det tager lang tid at ændre – men hellere små ændringer end ingen. Vores projekt er opbygget således at den viden børnene opnår hurtigt spredes, da de fortæller det videre til deres venner, familie mm. Det er super fedt at se, at det rent faktisk gør en forskel for dem.
   KH. Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Food 360, Farm-to-Fork - job training