Walking in the winter wonderland

Tanker om amerikansk madkultur

Der er ingen tvivl om, at amerikanerne har en helt anden madkultur, end vi har hjemme i Danmark. En af de ting jeg har lagt meget mærke til her I NYC er, at antallet af supermarkeder nærmest er byttet ud med antallet af fastfood kæder såsom McDonals, Wendys, Chipottle, Burger King og mange flere.
Idet vi bor hos Claras onkel Marcus, var tanken, at vi nemt kunne lave mad i hans køkken. Vi elsker begge at lave mad, og da det også ville kunne betale sig at lave mad derhjemme i stedet for hele tiden at spise ude, tænkte vi det ville være meget optimalt. Desværre ligger der ikke en Fakta, Netto eller Irma rundt om hjørnet, som der gør hjemme i København. Faktisk har vi, indtil videre, kun støt ind i Whole Food – hvor priserne er helt skruet op, men dermed også kvaliteten!! Der findes nærmest ikke det du ikke kan få, og derudover kan du også gå ind og købe dig en hurtig aftensmad, enten fra deres færdiglavede diske med frisk salat, sandwich, suppe, tappas mm. Du kan også selv blande det du ønsker, fra deres mange diske med varmt mad, frisk salat, tilberedt salat, suppe, brød mm. Det er simpelthen sååå lækkert!! Derudover lagde vi også mærke til deres store udvalg af gluten og laktosefrie produkter. De laktosefrie mælk findes i både små og store mælkekartoner og med forskellige fedtprocent. Derudover har de også hytteost herovre, hvilket jeg er rigtig ked af ikke at kunne spise derhjemme længere, så det må jeg snart have købt mig. Vi har også fundet noget så sjovt som quinoa smoothie og morgenmadsprodukter lavet på quinoa, hvilket jeg bliver nødt til at prøve, inden jeg tager hjem herfra. Også udvalget af både skyr og græsk yoghurt er enormt stort og findes i en alverdens smagsvarianter. Lov mig at gå på opdagelse i Whole Foods, hvis du planlægger en tur til USA – jeg kan bruge flere timer derinde!

1743143_10151963437898253_649097191_n 1624846_10151963437893253_1817785159_n1624428_10151963437903253_1356569356_n

4 kommentarer

 • Jeg er så enig – Whole Foods er fantastisk! Da jeg var i NY sidste år, var jeg lidt skuffet over, at udvalget af supermarkeder var så ringe – til gengæld blev jeg 110% forelsket i Whole Foods, og jeg ville shoppe der flere gange om ugen, hvis der var sådan et supermarked i den by, jeg bor i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup

   Helt enig! Jeg kan næsten heller ikke få nok – også bare det at gå ned og få sig noget nemt og lækkert take-away mad. Er helt vild med deres bland-selv-salat bar 😀 Ville ønske vi havde sådan et sted derhjemme, selvom jeg nok ville købe mig fattig der så. Men ja til gengæld er der jo næsten ingen billige steder at handle.. Det er meget skuffende!
   KH.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Prøv at finde en trader joe, det er netto møder whole foods.
  Der er vist ikke så mange i NY

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup

   Hej Jenny
   Tusind tak, det vil jeg da prøve at kigge efter 🙂
   Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Walking in the winter wonderland