Travel is the only thing you buy which make you richer

Målinger og mere research

Vi arbejder stadig lidt på projektet Food 360, som i kan læse mere om i et tidligere indlæg lige her, men ellers er vi med til at forbedre Teen Battle Chef programmerne.
Som det første er vi ude og lave fokusgruppeinterviews med de studerende på de forskellige skoler inden programmet for alvor går i gang. Derudover udfylder de også et spørgeskema på 51 spørgsmål. I kan læse mere om vores research bag projektet lige her. Researchen har foregået et par uger nu, og engang når TBC programmerne er færdige, vil nogle andre lave opfølgende interviews og spørgsskemaundersøgelser, så den forhåbentlige forbedring tydeligt ses.

IMG_7373

IMG_7374Som noget nyt har Clara og jeg fået tildelt hver vores skole i henholdvis Harlem og Brooklyn. Disse to skoler er gået med til at samarbejde omkring, at vi komme ud og måler studerendes højde og vægt. Systemet her i USA er en del omfattende, idet de studerende skal have tilladelse fra deres forældre inden vi må foretage målingerne. Det hele er dog anonymt og målingerne vil i sidste ende bliv brugt til at sammenligne med de studerendes selvrapporterede højde og vægt, så vi kan se om det stemmer overens med, hvad de selv har målt sig frem til.

IMG_7371IMG_7372IMG_7440IMG_7438TBC programmet er ikke et ‘slanke-program’, og derfor er det ikke som sådan vigtigt at de studerende taber sig i vægt. I stedet er det et program, hvor de får en masse køkkenkundskaber og viden, som de kan tage med sig fremover og opnå en bedre livsstil. Denne livsstil vil de kunne føre videre til venner og familie. En bedre livsstil i forhold til ders madvaner hjælper ikke kun på vægten og helbredet, men kan også have meget at sige i mange andre sammenhænge. Bl.a. opnår de mere energi, større overskud, bedre sociale sammenhænge, mere selvtillid osv. Jeg ville sådan ønske, at jeg kunne nå at opleve den forbedringen hos de studerende, men om 2 uger er det desværre allerede slut.
Dette holds TBC program slutter først i juni, hvilket bliver en stor oplevelse for de deltagende. Det bliver et stort show, hvor de studerende konkurrerer imod hinanden, og viser alle deres madlavnings skills, er kreative i køkkenet og formidler deres viden om fødevarerne. Se med lige her, hvor sidste års deltagere konkurrerede mod hinanden i Harlem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel is the only thing you buy which make you richer