Målinger og mere research

Spring activities

Foråret er omsider også kommet til New York, og folk nyder det gode vejr på mange forskellige måder. Clara og jeg tog i Central Park i lørdags for at pleje vores tømmermænd. Vi sad i flere timer på en bænk med hver vores limonade i hånden, og oplevede den gode stemning og kiggede på mennesker. I weekenderne er der tit mange mennesker i parken, men især på en solskinsrig dag, er der helt fyldt op, og det er en sjov oplevelse i sig selv.

IMG_0990New Yorkerne synes ligesom også danskere at gå helt amok, når vejret endelig er godt. De klæder sig i meget lidt tøj, hvilket vi tydeligt kunne fornemme på en lørdag i ‘kun’ 12 graders varme. Folk kom løbende uden t-shirt på, i sports bh og små korte shorts. Selv i minus grader har jeg oplevet folk komme løbende i både t-shirt og shorts, mens jeg selv er pakket ind i både vintertights, en lag af trøjer, halstørklæde, pandebånd og handsker.

IMG_1014Udstrækning efter løbetur.

IMG_1008En ældre herre ude og gå tur med sine, uden tvivl, højt elskede hunde. Da vi tidligere på dagen så ham, kom han gående med den ene hund siddende i denne lille klapvogn, hvilket fik vores smil frem på læberne, og derfor tog jeg dette billede, da han igen kom gående forbi.

IMG_1011En far og en søn der øver sig i baseball.

IMG_0998En ud af mange hestevogns kareter, der giver de besøgende i byen en smuk rundtur rundt i Central park. Foran ses to cykelryttere hvilket heller ikke hører til sjældenheder. Marcus fortalte mig, som tidligere nævnt, at mange kommer langvejs for enten at cykle eller løbe en tur i Central park i weekenderne.

IMG_0999En flok drenge der har mødtes for at spille fodbold sammen i det gode vejr.

IMG_1002En af de mange svedende løbere der i følge ham selv, har taget for meget tøj på.

IMG_0969Et kærestepar på en gåtur hånd i hånd. Her i New York møder vi mange homoseksuelle par. Selvom det er meget normalt derhjemme, synes den homoseksuelle kultur at være endnu større herovre. Det må være super befriende!

 

4 kommentarer

 • Vildt hyggeligt og spændende indlæg! Jeg elsker selv at observere mennesker og har aldrig været i New York, så det var ret fedt at få sådan et indblik som du gav mig med dette indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup

   Det er jeg rigtig glad for du synes! Du skulle virkelig ligge vejen forbi NYC engang, her er så fantastisk 🙂
   Kh. Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg er på udveksling i Mannheim i Tyskland lige nu, og da jeg var ude at løbe i en park den anden dag, så jeg også en gammel dame gå en tur med sin hund i en rigtig barneklapvogn. Der måtte jeg også trække på smilebåndet og overvejede at stoppe for at tage et billede 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup

   Hej Johanne.
   Hvor pudsigt du nærmest lige har været ude for det samme. Der findes nu mange skøre mennesker rundt omkring 😉 Altid noget det kan gøre ens dag lidt sjovere!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Målinger og mere research