Tanker om forældres påvirkning af børns madvaner

Travel is the only thing you buy which make you richer

IMG_0982Vejret har været helt fantastisk her på det sidste, og det ser heldigvis ud til at forsætte. Det er som om, at byen forvandler sig til et helt andet sted. Alle er ude og nyde det gode vejr og hele byen liver op fra deres vinterhi.

Jeg nyder virkelig at være herovre, og tanken om at skulle hjem om snart kun 2 uger er helt forfærdelig. Jeg føler slet ikke jeg har oplevet nok endnu, og nu hvor foråret for alvor er ved at melde sig, bliver her kun mere og mere skønt at være.
Selvom jeg er sikker på, at en praktikplads i Danmark ville have givet mig rigtige gode kontakter og gode erfaringer også, kan intet måle sig med at tage til udenlandet, inden man binder sig til noget derhjemme. Mange ting herovre der virker ubetydelige og hverdagsagtige, har jeg alligevel lært en masse af. Små ting som at observere de studerendes skolegang, hele skolesystemet, interviewe børnene om deres madvaner, få et indblik i en helt anden kultur på både godt og ondt og opleve hvordan en sundhedsorganisation fungerer og hvilke idéer og projekter de har kørende, for at få påvirke folks livsstil i en positiv retning.

Det gælder om at gribe de chancher man får, før det er for sent. Overstående overskrift siger det hele; Travel is the only thing you buy which make you richer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om forældres påvirkning af børns madvaner