Varmrøget laks med asiatisk inspireret mangosalat

Iform løbet Frederiksberg

Levevis iform løbet er nu i gang landet over, og her i København lyder startskudet på søndag d. 4. maj kl. 14 på Frederiksberg. Jeg har flere gange deltaget i iform løbet, og har altid synes, det var et rigtig hyggeligt løb. Løbet er nemlig for ALLE! Du kan både være med på en 5 km powerwalk, en 5 km rute og en 10 km rute. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at deltage 🙂

loebsbanner_sitet_ny_68b7cMed i pakken får du en taske fyldt med lækre sponsorerede produkter, en iform t-shirt og 2 gratis numre af iform bladet. Hvis du derimod også tilmelder dig på et hold på 4 i alt, får du også en picnickurv fra Levevis med sunde godter, som du og dine veninder kan hygge jer med efter løbet. Man behøves ikke tilmelde sig samtidig eller være på samme distance, det kan altsammen koordineres inde på deres tilmeldingsside, hvor i skal tilføjes under samme ‘picnic kode’.

Hvis i lige som mig, synes det er motiverende og ikke mindst sjovt at være med i et løb, så læs mere om løbet lige her. Tilmeldingen kan ske her.
Er der nogle af jer der allerede har meldt jer til løbet? Har i allerede sat jer nogle mål eller løber i mere for hyggens skyld? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varmrøget laks med asiatisk inspireret mangosalat