Quasadilla med tunmousse, koriander og soltørrede tomater

Løbemakker

I New York fik jeg løbet rigtig mange ture i Central Park sammen med min veninde Clara, som var med mig derovre. Herhjemme plejer jeg ofte at løbe alene, da det er mindst tidskrævende, og jeg kan gøre det lige netop, når det passer ind i mine planer. Men efter at have været vandt til ofte at have en løbemakker med mig på mine ture rundt i parken, mangler jeg det allerede. Både Clara og jeg har snakket om, at mødes en gang i ugen og løbe sammen, da det er en helt anden form for motivation man opnår. Selvom jeg elsker at løbe i mine egne tanke med musik i ørene, er der også enormt mange fordele ved at have sig en løbemakker. Her sidst var jeg ude sammen med både Clara og en kammerat fra studiet – turen var både hyggelig og vi motiverede og pressede hinanden, med de styrkesider vi nu hver især har. Især mit tempo blev øget betydeligt mere, end hvis jeg havde været ude og løbe selv! Vi var alle enige om, at hvis ikke det havde været for hinanden, havde vi ikke kommet ud og løbe den lange tur vi begav os ud på i både reg- og blæsevejr.

IMG_7720En af de følgende dage var jeg ude og løbe sammen med en anden veninde. Mine ture plejer som oftest at ligge i mellem 8-12km pr gang, da min motivation for at klæde om til en løbetur og ‘kun’ løbe 3-4km ikke er særlig stor. Jeg vil personligt hellere sætte længere tid af til løb og løbe længere men færre gange i ugen. Men det var netop hvad vi gjorde den dag, idet min venindes havde det på den modsatte måde. Vi tog en tempo tur på 3-4km, og det blev en rigtig positiv oplevelse fra min side. Pulsen blev presset meget mere, end hvad den plejer at blive på mine længere ture.

Jeg har 3 forskellige ruter, jeg for det meste varierer i mellem, og i længden kan det godt blive lidt kedeligt, og derfor synes jeg, at det kan være meget sjovere at løbe sammen med andre til tider, mens jeg andre gange har brug for at samle mine egne tanker og sætte min yndlings løbemusik i ørene. Min anbefaling lyder derfor på, at finde dig en løbemakker eller flere, som du kan aftale at løbe med engang i mellem. Det er både en god idé at få set sine venner/veninder på og samtidig motiverer det dig til at komme af sted.

Lad mig høre om jeres gode erfaringer med en løbemakker eller hvorfor du helst bryder dig om at løbe alene?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quasadilla med tunmousse, koriander og soltørrede tomater