Påske værtindegave

Påskeferie

IMG_7785Er i også så heldige at have påskeferie? Jeg har haft ferie siden jeg havde min sidste eksamen i sidste uge, og selvom jeg også har nydt at være i New York, har det været skønt at komme hjem og koble af,  være sig selv, se alle veninder og ikke mindst min søde familie. Jeg er taget til Jylland her over påsken for at besøge dem, og her får jeg for alvor lov til at slappe af. Jeg elsker livet i København, men det har nu også sin helt egen charme, at komme hjem til barndomsminderne, forkælelse og et køleskab der underligt nok ALTID er fyldt op, uden at man selv bør løfte en finger 😀 Til gengæld ender det altid med, at det er mig der står i køkkenet, fordi jeg synes det er så skønt at få lov til at lave mad til andre, og teste dem i nye retter. Ud over at bruge tiden på at lave mad, får jeg også løbet en masse ture. Jeg har en fast rute på 8 km, som går gennem en skov, og det er altså noget helt andet end at løbe inde i byen. Selvom jeg altid bruger parkerne omkring mig i København til at løbe i, skal jeg alligevel løbe igennem byen for at nå derhen. Herhjemme i Jylland er der lidt mere fredeligt, og jeg har nærmest hele skoven for mig selv. Her er nu ikke så tosset!

IMG_7786IMG_7784

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske værtindegave