Morocan scrambled eggs

En ny sæson er gået i gang

forsidetopimlowerres(Billedet er lånt fra Sæson.dk)

En ny sæson går i gang med Frugtformidlingen, og i år er der endnu flere spændende projekter. Vi skal som altid primært arbejde for Sæson, men i år er opgaverne lidt anderledes. Sidste års opgaver kan i læse mere om her, men gik i store træk ud på, at formidle og inspirere den danske befolkning, til at spise de grøntsager, som netop er i sæson, fordi de smager bedst og er mest fordelagtig til prisen. Vi var som formidlere rundt i Irma, Super Brugsen, Føtex og Bilka, men i år bliver målgruppen også folk der handler i Lidl, Kiwi og Netto – nøjagtig som mig selv! Målgruppen vil i højere grad være børnefamilier, så vi kan få børnene med på grøntsagsbølgen. Det bliver enormt spændende, og jeg kan slet ikke vente med, at komme ud og inspirere jer allesammen, så jeg håber vi ses i en eller anden tilfældig Netto i løbet af sommeren 😀

Sæson magasinerne er allerede kommet ud i butikkerne, så hvis ikke du allerede har fået fingrene i det, kan du læse det elektronisk lige her. Det er altid meget inspirerende med masser af gode tips, opskrifter og flotte billeder. Normalt udkommer magasinet kun 3 gange i året, men i år bliver det hele 5 gange, kan det blive bedre? Derudover har sæson også deres hjemmeside Sæson.dk, som bugner med idéer, artikler og god inspiration.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morocan scrambled eggs