Glutenfri periode

Få rabat til Københavns kvindeløb

1795740_421958244603476_453250444_n-620x350Det er super motiverende at deltage i et løb og ikke mindst hyggeligt at samle en gruppe af veninder og tage til det sammen. Jeg skal selv til Københavns kvindeløb med en masse veninder her d. 15. juni. Løbet er et 10 km løb og starten lyder kl 11 på Øster Allé ved Fælledparken på Østerbro.
Løb dine første 10 kilometer, dit første løb i det hele taget, slå din rekord eller løb med fordi det er sjovt at løbe sammen.

Den egentlige pris for løbet er 175 kr pr. mand, men jeg har fået lov til at give mine søde læsere lidt rabat, hvis i har lyst til at deltage i løbet. Alt i skal gøre er at like min side på facebook lige her og derefter tilmelde jer løbet via dette link tilmelding.sparta.dk/værdikupon, så får i det til kun 100kr!!!! Awesome 🙂
Så hiv endelig fat i jeres veninder og få dem med til en sjov og hyggelig dag. Inkluderet i prisen er et startnummer, en lækker løbetrøje fra nike samt forplejning efter løbet.

Via dette link, kan du se 10 km rutten. Hvis du har lyst til at træne op til løbet samme med andre, kan du se et program over, hvor og hvornår du skal møde op lige her. Hvis du mangler flere informationer, er de tilgængelige på deres hjemmeside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri periode