Majspandekager
Det kan altså godt lade sig gøre stadig at spise pandekager, selvom man lever på en glutenfri kost. Pandekagerne er lidt sværere at vende end almindelige pandekager, men selve fremgangsmåden er nem at gå til. De fungerer godt både til frokost eller aftensmad, og du kan fylde dem med dit yndlingsfyld. Mine blev en vegetarisk udgave, men det smager også fantastisk godt med kylling, hakket oksekød eller røget laks og friske grøntsager.
Du skal bruge (2 personer):
50 g majsmel
2 æg
2 dl (laktosefri) mælk
En knivspids salt
1/2 spsk neutral olie
Olie eller smør til stegning
1. Pisk alle ingredienserne godt sammen
2. Opvarm en pande med en smule olie/smør (gerne en slip-let-pande)
3. Kom pandekagedejen på panden og lad dem stege ved middel varme
4. Vend pandekagerne, når de er gyldenbrune. De kan godt være lidt svære at vende end almindelige pandekager
5. Hver opmærksom på at piske godt i dejen inden næste pandekage laves, da majsmelet hurtigt synker til bunds
Ingen kommentarer endnu