Status på min glutenfrie periode

Majspandekager

IMG_8152

Det kan altså godt lade sig gøre stadig at spise pandekager, selvom man lever på en glutenfri kost. Pandekagerne er lidt sværere at vende end almindelige pandekager, men selve fremgangsmåden er nem at gå til. De fungerer godt både til frokost eller aftensmad, og du kan fylde dem med dit yndlingsfyld. Mine blev en vegetarisk udgave, men det smager også fantastisk godt med kylling, hakket oksekød eller røget laks og friske grøntsager.

Du skal bruge (2 personer):
50 g majsmel
2 æg
2 dl (laktosefri) mælk
En knivspids salt
1/2 spsk neutral olie
Olie eller smør til stegning

1. Pisk alle ingredienserne godt sammen
2. Opvarm en pande med en smule olie/smør (gerne en slip-let-pande)
3. Kom pandekagedejen på panden og lad dem stege ved middel varme
4. Vend pandekagerne, når de er gyldenbrune. De kan godt være lidt svære at vende end almindelige pandekager
5. Hver opmærksom på at piske godt i dejen inden næste pandekage laves, da majsmelet hurtigt synker til bunds

IMG_8147

IMG_8150

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på min glutenfrie periode