Glutenfrie quinoa bananpandekager

Morocan scrambled eggs

IMG_8080Da Clara og jeg var i New York, havde vi ét sted, som var vores absolut favorit brunch sted. Stedet hed Five Leaves og lå i det hyggelige og hippe Williamburg ved Greenpoint. Du kan læse en anmeldelse af stedet lige her.

Der var rigtig mange gode ting at vælge i mellem på menukortet, men vi havde uden tvivl én favorit; MOROCAN SCRAMBLED EGGS. Den bestod af merguez pølse, scramble æg, krydrede kikærter, avocado, chilli, friske koriander og estragon på hjemmelavet surdejsbrød. Vi endte på caféen et par gange, men jeg husker tydeligt den sidste gang vi var der, hvor vi aftalte, at vi blev nødt til at lave menuen, når vi kom hjem til Danmark igen. Det blev derfor til vores bededagsbrunch. Vi justerede den lidt, og udskiftede merquez pølsen med svampe, for stadig at få umami smagen frem, og brødet blevet vi desværre også nødt til at skippe grundet min glutenfrie periode.

Du skal bruge (2 personer):

Morocan scrambled eggs:
1 lille rødløg
1 dåse kikærter
1 hånduld champignonger
1/2 rød peber
1 chili
5 æg
1/4 bundt koriander
1 håndfuld estragon
Cayenne pebber
Paprika
Salt
Peber
Olivenolie

Guarcamole:
2 avocadoer
Citronsaft
Salt
Peber

1. Snit rødløg fint, skyld den halve røde peber og champignongerne grundigt og skær dem i mindre stykker
2. Varm en pande op med olivenolie og kom løg, champignoner og de drænede kikærter på panden. Krydr’ med cayenne pebber, salt og paprika
3. Smag på chilien og snit den og estragonen fint. Tilsæt så meget du ønsker til kikærterne
4. Slå æggene ud på panden og lav dem til røreæg sammen med kikærterneblandingen
5. Smag den til og tilsæt evt. ekstra krydderi
6. Udsten avocadoerne og kom kødet i en skål. Mos det godt og smag guacamolen til med citronsaft, salt og peber
7. Anret morocan scramblen og top den med guacamole, friske koriander og estragon

VELBEKOMME!

IMG_8078IMG_8079

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrie quinoa bananpandekager