Majspandekager

Powerade Copenhagen halfmarathon

Jeg har netop indledt et lille samarbejde med Sparta. De har været så søde at sponsorere billetter til Københavns Kvindeløb til jeg og 9 andre veninder. Jeg glæder mig rigtig meget til at få et sjov og hyggeligt løb sammen med dem. For mig er det enormt motiverende at deltage i løb og ikke mindst gøre det sammen med andre. Hvis i også har lyst til at deltage, kan i finde en rabatkode, som giver jeg næsten 50 % rabat i dette indlæg.

Efter at have løbet en del løb her i foråret, er jeg blevet helt hooked på at udfordre mig selv endnu mere. Jeg døjer dog stadig med en knæskade, som jeg skal tage hensyn til, og en skade jeg bliver nødt til at lade komme i første række, for ikke at ødelægge mine knæ fuldstændig. Men hvis alt går efter planen, skal jeg nu løbe MIT FØRSTE HALVMARATHON søndag d. 14. september. Hvis du selv har lyst til at deltage, kan du læse mere om løbet lige her eller tilmelde dig via linket her.

powerade-løbslogo-2011

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Majspandekager