Chokoladeovertrukne jordbær

Sunde morgenmadsvafler

 photo Screenshot2014-06-23173429_zps9e376184.jpg
Findes der noget bedre end at forkæle sig selv med god morgenmad på sådan en regnfuld dag? For mit vedkommende står den på sommerferie, og det betyder uden tvivl mere tid i køkkenet, hvilket i måske allerede har bemærket at bloggen bærer større præg af, end den har gjort på det seneste. Jeg elsker at lave mad, men her på det sidste har jeg haft eksamen og ikke nok med det, så har jeg været lidt hjemløs, idet jeg skulle være ude af min lejlighed i Nordvest d. 14. juni, for først at kunne flytte ind i den nye d. 1. juli. Derfor er madlavningen blevet prioriteret lidt mindre, og jeg må også indrømme, at jeg har været lidt mere ude og spise med undskyldningen om, at skulle fejre min eksamen.

Jeg elsker at bruge god tid på at lave en lækker morgenmad, hvad enten det bare er til mig selv eller sammen med veninder. Jeg er helt håbløst addicted til bananpandekager, selvom jeg har lavet dem i uanede mængder. Denne gang blev de lavet på et waffeljern, og jeg kunne med god samvittighed spise vafler til morgenmad. photo f67b796f-0e39-4966-ab2f-d650c4c9b331_zps8b4275b2.jpg photo a28449b7-acd4-4ef0-8094-c13329e40270_zps32b53a22.jpg

Du skal bruge (ca. 4 vafler til 2 personer):
2 modne bananer
3 æg
2 dl havregryn
2 tsk kanel
Kokosolie til stegning (eventuelt en neutral olie)
Vaffeljern

1. Mos banerne godt sammen med æggene
2. Kom havregryn og kanel i blandingen og rør det hele grundigt samme
3. Varm vafeljernet godt op og kom kokosolie på
4. Kom en stor grydeske dej på vafeljernet og lade vaflerne stege færdige

Server vaflerne og top dem med det du har lyst til. Det kan være frisk frugt, bær nødder eller som i mit tilfælde en klat skyr og hjemmelavet jordbær-rabarber marmelade, som du kan finde opskriften på her.

4 kommentarer

 • Hvor ser de bare gode ud! De skal helt sikkert prøves, når jeg får skaffet mig et vaffeljern!! 🙂

  Mange hilsner
  Nadja
  http://sunderehverdag.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup

   Det bør du virkelig Nadja! De kan også sagtens laves på panden som almindelige små pandekager, men det gør det bare lidt hyggeligere, når de bliver til vafler, som man jo egentlig ikke bør spise til morgenmad – i hvert fald ikke til hverdag!
   Kh. Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør det nemlig så hyggeligt, at det er vafler. Jeg skal virkelig anskaffe mig et vaffeljern!! 😀
   Mange hilsner
   Nadja
   http://sunderehverdag.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup

   Lige netop Nadja. Jeg lånte også mine forældres, og gør det hver gang jeg er herhjemme! Må også ha’ investeret mig i et 🙂
   KH.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladeovertrukne jordbær