Gulerodspandekager med kanel
Jeg burde næsten kalde bloggen ‘Christinas blog fyldt med pandekager på alverdens måder’, for her på det sidste er jeg gået helt pandekage-amok. Er det kun mig, der aldrig bliver træt af de klassiske bananpandekager?
Jeg kan tydeligvis ikke få nok, og jeg synes det er lidt sjovt at eksperimentere med at tilføre andre ingredienser i dem. Jeg har begivet mig ud i citronpandekager med et twist lemoncurd, som du kan finde opskriften på lige her. Disse gulerodspandekager er inspireret af FITinspiration og indeholder, sjovt nok, groftrevet gulerod, da guleroder ligesom modne bananer indeholder en skøn sødme. Du kan blende havregrynene til mel, hvis du ønsker en mere ensartet pandekagedej, men jeg er vild med den grove udgave, hvor havregrynene ikke blendes. Til gengæld kan de godt være lidt svære at vende på panden.
Du skal bruge (1 person):
1 moden banan
1 dl havregryn
1 æg
1 dl groftrevet gulerod
1 tsk. kanel
Topping: skyr og friske blåbær
1. Mos bananen med en gaffel og rør den sammen med de resterende ingredienser
2. Varm en pande op med lidt neutral olie
3. Steg pandekagerne ved middel varme og server dem med en klat skyr og friske blåbær
Ser vildt lækre ud – kan du komme på et alternativ til banan? 🙂